|
|
TEMATIKA
1, A BOR, ÉS AMIÉRT ITT VAGYUNK. KÓSTOLÁS TECHNIKA.
2004. előadó: Kovács Antal ( Zwack RT. Sommelier )
2, A BOR KÉMIÁJA, BORBETEGSÉGEK, BORHIBÁK.
2004. előadó: Sárdy Diána ( Kertészeti Egyetem tanársegédje )
3, SZŐLŐTERMESZTÉSI ALAPISMERETEK, MAGYARORSZÁG BORVIDÉKEI
2004. előadó: Dr Urbán András ( Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Főtitkára )
4, BORKÉSZÍTÉSI ELJÁRÁSOK FEHÉR ÉS VÖRÖSBORKÉSZÍTÉS, SPECIÁLIS
BORÉRLELÉSI ELJÁRÁSOK (CSEMEGEBOROK)
2004. előadó: Dr. Pásti György ( Kertészeti Egyetem adjunktusa )
5, TOKAJI SZŐLŐFAJTÁK, BOROK.
2004. előadó: Mészáros László ( Tokaj Disznókő igazgatója)
6, A PEZSGŐ ( CHAMPAGNE, CAVA, ASTI, ) TÖRLEY GYÁRLÁTOGATÁS.
2004. előadó: Békefi Árpád ( Pezsgő mester )
7, SZERVÍZ-TECHNIKA (POHÁRISMERET, TÁROLÁS, DEKANTÁLÁS, FELSZOLG...).
2004. előadó: Kovács Antal ( Zwack Borház Sommelier )
8, ÉTEL ÉS BOR HARMÓNIÁJA.
2004. előadó: Kovács Antal ( Zwack Borház Sommelier )
9, A VILÁG KÜLÖNLEGES PÁRLATAI, COGNAC, SZIVAROK, ÉS BOR.
2004. előadó : Gulyás Csaba ( Zwack RT. gasztronómiai párlatszakértő), Deák József
10, SAJTOK ÉS BOR
2004. előadó : T. Nagy Tamás ( Sajtkereskedő )
11,KÁVÉ TÖRTÉNET, FAJTÁK, GYÁRTÁS, FELSZOLGÁLÁS
2004. előadó : Torma Károly kávészakértő, Deák József
12, VIZSGA.
2004. / Dr Pásti György, Dr Urbán András Deák József /
JELENTKEZÉS AZ ELŐADÁSOK-, VIZSGA HELYSZINE-, SZERVEZŐJE:
STEX HÁZ 1085. BP. JÓZSEF KRT 55-57. TEL: 318-5716. FAX: 318-0719.
DEÁK JÓZSEF: 06/30-241-1206. E-mail: deakj@freemail.hu
AZ ELŐADÁSOK IDŐTARTAMA MINDEN KEDDEN 15. 30-TÓL KB. 2 ÓRA ELMÉLET, KB 1 ÓRA KÓSTOLÁS ÉS BÍRÁLAT.
A KÉPZÉS ÁRA: 50.000.- FT, MELYBŐL 20.000,- FT ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL REGISZTRÁLJUK.