Szűrés

Belépés

szótár

 

Beszélj angolul könnyedén

IMG_2019-07-14 19-44-23_0.jpg

Beszédközpontú angol nyelvtanítás távoktatással, de Szegeden személyesen is, magánórai keretek között kezdőknek és haladóknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egyéni fejlesztés és tempó, a szükségletek és tudásszint figyelembe vételével.

A tananyagot mindenkinek egyénileg állítom össze, így nem kell egy újabb drága tankönyvet megvásárolnod. Az oktatás során a nyelvtani magyarázatokon kívül – a tudásszint szerint – kizárólag angolul kommunikálunk ezzel is növelve az önbizalmad.

Segítek, hogy ki tudd fejezni magad! Szólj bátran!

Tanár neve: 
Szabó Andrea
telefonszám: 
06203685769
e-mail cím: 
angolka.student@gmail.com
A képzés pontos címe: 
Beszélj angolul könnyedén
Óradíj: 
2800 Ft/óra
Házhoz megy-e: 
nem
Tanít saját helyszínen?: 
csak saját helyszínen



A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...